Тази седмица в рубриката Денят като гозба“ на Фокус своите рецепти представя

...
Тази седмица в рубриката Денят като гозба“ на Фокус своите рецепти представя
Коментари Харесай

Интересно предложение за вкусни яйца от Шеф Джулиян

Тази седмица в рубриката " Денят като манджа “ на " Фокус "   своите предписания показва Шеф Джулиян. Той се занимава от 21 години с фокуси, с илюзионно изкуство и е бил възпитаник на великия Астор. Шеф Джулиян има втората по величина сбирка от български илюзионен атрибут. От 5 месеца е шеф-готвач на изискания ресторант Нест.

Днешното предложение на шеф Джулиян е обичана рецепта за яйца, която обичат да хпават за вечеря дружно с жена му.

Как приготвяте яйцата за вечеря?

" Ние си ги приготвим с чоризо, лук и чери домати и българско сирене, постоянно българско сирене. Много обичаме " споделя той.

Каква е последователността на вашата рецепта?

Чоризото се реже, който както му харесва. Примерно те се продават на наденички – една или две наденички, съгласно зависи. Една наденичка почти е за един човек. Реже се чоризото на шайби, една глава лук, отново на полумесеци. Това нещо се запържва всичкото.

Добовяме ли още нещо? 

" Скилидка чесън. Когато чоризото си пусне аромата, овкусява лука много прелестно. Когато това е готово - поставят се чери домати и малко домати от консерва, напълно малко от соса, едвам си пуснат. Овкусява се със сол, пипер. Чукат се шест яйца, примерно на две наденички с шест яйца. Това се разбърква и яйцата се поставят напълно за малко вътре във фурната отново. Става необикновено! ", споделя кулинарят.

" Както е тиганът от котлона, с все тигана го пъхате вътре във фурната. Да стане като запеканка. Просто се разбъркват, да заловен малко яйцата и се пъха в загрята фурна на 200 градуса за към 5-10 минути, да се да сготвят. И от горната страна към този момент, като се изкара от фурната, се поръсва сирене, магданоз – тук зелените подправки отново са до усет ", разяснява той.

Това е доста елементарно, вкусно в действителност. Който обича чоризо, малко по-пикантно, и лук – става неповторимо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР